Информация за компанията

Yagmur Teknik Heat Industry Machinery Ind. & Trade Ltd. Co навлиза в света на индустрията през 1953 като малка леярна. През 1993 фирмата се присъединява към отоплителния сектор като производител и започва производство на своя собствена марка. Yagmur Teknik развива дейност със своя дистрибутор и своята сервизна система, разпръсната из цяла Турция и дължи успеха си на вътрешния и външния пазар чрез износа, който прави.

Фирмата поддържа експортни взаимоотношения с Грузия, Сирия, България, Гърция, Израел, Ливан, Казахстан и тюркски републики и планира създаването на нови контакти с различни страни като разгледа нови оферти.

Yagmur Teknik продължава да инвестира, без да компрометира позицията си на пазара, основаваща се на дългогодишен опит.

Нашата политика за качество

Нашите продукти, които проектираме с професионализъм и внимание към всеки детайл, се произвеждат от специалисти и опитен екип, прилагайки най-новите технологии. Качеството на материалите, които използваме, гарантира дълга експлоатация и отлична работна производителност на нашите продукти.

Надежност

Нашата фирма се радва на заслужено място на турския и на световния пазар благодарение на международното си качество и доказва този успех формално чрез сертификатите TSE, TSEK, ISO 9001 и CE.

Сервизна поддръжка

За нас е важно откъде се сдобивате с нашите продукти. Ние сме постоянно на Ваше разположение с нашите оторизирани сервизи и дистрибутори, които са на Вашите услуги 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, във всеки регион и предлагат решения, дори когато рядко се нуждаете от техническа помощ или резервни части.

Иновативност

Нашият R&D екип постоянно следи мненията на потребителите и ги взема впредвид при проектите за ниска консумация, висока производителност и при разработката на нови продукти.