YT Централна система с течно гориво и отоплително котле с природен газ
YT - Yagmurteknik.bg

Устройството има дизайн, който позволява на потребителя да контролира температурата, както той пожелае с лекота.

Котлето е проектирано за максимално пренасяне на топлина със своята конструкция и специално конструирани уреди за икономия, които допринасят за ефективната и икономична работа на котела.

Уредите за икономия са конструирани съвместими с котлето и повишават ефективността на бойлерите и осигуряват високо топлино представяне. Поради това, разходът на гориво намалява и се постигат икономии.

Всички котли са тествани на 1,5 пъти работно налягане. Животът на котлето се удължава с хомогенно разпределение на преноса на топлина по всички повърхности.

Устройството може да използва като гориво природен газ, гориво-масло / дизел и LPG. Горещата вода за ползване може да бъде използвана лесно чрез нагревател или топлообменна система, които могат да бъдат приложени към котела по желание.

Нашите YT котли предлагат по-висока ефективност и капацитет и са добър избор за отопление във всякакви помещения.

Циркулационната помпа и горелката не са включени в цената.

изтегли
Технически данни
246 kb

Как се отварят PDF файлове

За да отворите PDF файловете на този уеб сайт, трябва да инсталирате на вашия компютър Adobe Acrobat Reader Version 6.0 или по-нова версия, или Adobe Reader плъгин (и двете можете да изтеглите безплатно). Ако нямате този софтуер, можете да изтеглите подходящата за вашия компютър версия от уеб сайта на Adobe, като кликнете върху иконата.

PDF Icon

Изтеглете Acrobat Reader