YT-3G 3 тръбна централна система с течно гориво и отоплително котле с природен газ
YT-3G - Yagmurteknik.bg

Устройството има дизайн, който позволява на потребителя да контролира температурата, както той пожелае с лекота.

Благодарение на системата с 3 прохода, температурата на комина намалява, тъй като пътят се удължава с предоставяне на икономия на горивото.

Котелът е проектиран за максимален пренос на топлина и с вградени економайзери, които допринасят за ефективна и икономична работа на котела. Следователно, разходът на гориво се намалява. Всички котли са тествани за 1,5 пъти на работно налягане.

Устройството е в състояние на изгаряне на природен газ, гориво масло / дизел и LPG. Полезността на водата може да бъде улеснена чрез нагревател или топлообменна система, която може да бъде приложена на бойлер или топлинна система. YT-3G тип котли, които предлагат по-висока ефективност и капацитет са добър избор за отопление във всички области. Циркулационна помпа и горелката не са включени в цената.

Изтегли
Технически данни
157 kb

Как се отварят PDF файлове

За да отворите PDF файловете на този уеб сайт, трябва да инсталирате на вашия компютър Adobe Acrobat Reader Version 6.0 или по-нова версия, или Adobe Reader плъгин (и двете можете да изтеглите безплатно). Ако нямате този софтуер, можете да изтеглите подходящата за вашия компютър версия от уеб сайта на Adobe, като кликнете върху иконата.

PDF Icon

Изтеглете Acrobat Reader