YTPK Централна система с горивно котле със смесител и димоотвод | полуцилиндрична
YTPK - Yagmurteknik.bg

Системата осигурява до 35% икономия на гориво чрез своята система на захранване; количеството на отпадъчните материали се намалява с 30%.

Горивните камери на нашите високоефективни бойлери са излети от хромна сплав.

По този начин износването е сведено до минимум.

Всички компоненти на устройството се управляват автоматично чрез дигиталния контролен панел; той осигурява икономия на електрическа енергия и гориво.

Горящите въглища са постоянно в движение благодарение на проектирания смесител. По този начин, всичките въглища в котела изгарят напълно. Освен това, напълно изгорелите въглища се отделят чрез спирала, това прави поддръжката на котлето лесна и удобна.

Използването, настройките и поддръжката на панела са лесни.Той осигурява безпроблемна работа, при условие, че горивото (остатъци от захарна тръстика, лешникови въглища и черупки) препоръчано от производителя, се използва сухо.

Вашите проблеми се решават чрез сервизна мрежа в цялата страна. Нашите котли тип YТР предлагат висока ефективност и капацитет и са добър избор за отопление на всякакви помещения.

Вентилаторите, използвани за котлетата, са настроени с клапани.

Изтегли
Технически данни
278 kb

Как се отварят PDF файлове

За да отворите PDF файловете на този уеб сайт, трябва да инсталирате на вашия компютър Adobe Acrobat Reader Version 6.0 или по-нова версия, или Adobe Reader плъгин (и двете можете да изтеглите безплатно). Ако нямате този софтуер, можете да изтеглите подходящата за вашия компютър версия от уеб сайта на Adobe, като кликнете върху иконата.

PDF Icon

Изтеглете Acrobat Reader