YTE Централна система с електрическо отоплително котле
YTE - Yagmurteknik.bg

Ние произвеждаме 8 видове електрически котлета за места без достъп до природен газ и където котлите на въглища не са за предпочитане!

Усъвършенстваната дигитална система повишава лекотата на употреба на домакинските електрически нагреватели (YTE), които са захранвани напълно от електрическа енергия. YTE котлите осигуряват спестяване на енергия, когато се използват с умен брояч, алуминиеви радиатори и термостатични вентили. Освен това, проблемът на разрастването се елиминира от титанови нагреватели. Цифров панел осигурява тиха и безаварийна работа.

Максимална защита

Отоплителните котли YTE се произвеждат със затворен разширителен съд и налягането е под контрол с помощта на манометър и предпазен клапан.

Изтегли
Технически данни
237 kb

Как се отварят PDF файлове

За да отворите PDF файловете на този уеб сайт, трябва да инсталирате на вашия компютър Adobe Acrobat Reader Version 6.0 или по-нова версия, или Adobe Reader плъгин (и двете можете да изтеглите безплатно). Ако нямате този софтуер, можете да изтеглите подходящата за вашия компютър версия от уеб сайта на Adobe, като кликнете върху иконата.

PDF Icon

Изтеглете Acrobat Reader