YTK-S Централна система с отоплително котле на твърдо гориво | сребърна | призматична
YTK-S - Yagmurteknik.bg

Устройството има дизайн, който позволява на потребителя да контролира с лекота температурата, както той пожелае. За тази цел, корекцията позволява опции за „непрекъснато-прекъснати ниски нощни температури" при термостати на горен лимит и вентилаторни вентили.

Котелът е проектиран за максимален пренос на топлина със своята конструкция и специално изградени уреди за спестяване на енергия, които допринасят за ефективна и икономична работа.

Уредите за спестяване на гориво, проектирани в съответствие със структурата на котела, повишават ефективността му. Следователно, разходът на гориво се намалява и се постига икономическо предимство.

Механичното контролиране на чугунените решетки за събиране на пепел, образувана в резултат на изгаряне в камерата, са подробност, проектирана с лекота. Горещата вода за ползване може да се управлява чрез нагревателна система, която може да бъде прикачена към котела по желание.

Вентилаторите, използвани в котлите са с регулирани клапани. Гаранцията се обезсилва, в случай, че устройството се използва със затворен разширителен клапан.

Изтегли
Технически данни
258 kb

Как се отварят PDF файлове

За да отворите PDF файловете на този уеб сайт, трябва да инсталирате на вашия компютър Adobe Acrobat Reader Version 6.0 или по-нова версия, или Adobe Reader плъгин (и двете можете да изтеглите безплатно). Ако нямате този софтуер, можете да изтеглите подходящата за вашия компютър версия от уеб сайта на Adobe, като кликнете върху иконата.

PDF Icon

Изтеглете Acrobat Reader