YTP-3G 3 тръбна централна система с горивно котле | призматична
YTP-3G - Yagmurteknik.bg

Този тип котли работят, използвайки горива като например остатъци от дърво-преработвателната промишленост, пелети, чипс, лешникови черупки, царевица, въглища, дърва и др. , които са високо калорийни и икономични.

Чрез тази система за захранване се осигурява до 35% икономия на гориво, а количеството на отпадъчните материали се намалява с 30%.

Горивните камери на нашите високоефективни бойлери са излети от хромна сплав.

По този начин износването е сведено до минимум.

Всички компоненти на устройството се управляват автоматично чрез дигиталния контролен панел; той осигурява икономия на електрическа енергия и гориво.

Използването, настройките и поддръжката на панела са лесни. Той осигурява безпроблемна работа, при условие, че горивата, препоръчани от производителя (захарна тръстика, лешникови въглища и лешникови черупки), се използват сухи.

Изтегли
Технически данни
245 kb

Как се отварят PDF файлове

За да отворите PDF файловете на този уеб сайт, трябва да инсталирате на вашия компютър Adobe Acrobat Reader Version 6.0 или по-нова версия, или Adobe Reader плъгин (и двете можете да изтеглите безплатно). Ако нямате този софтуер, можете да изтеглите подходящата за вашия компютър версия от уеб сайта на Adobe, като кликнете върху иконата.

PDF Icon

Изтеглете Acrobat Reader